Gå til hovedindhold

Mød konsulenterne

Mød konsulenterne - Maria Stycke

illustration med mange tegnede mennesker
 • Læs op

Indhold

  Maria Stycke

  • Autoriseret psykolog.
  • Løser opgaver vedr. neuropsykologisk testning, samtaleforløb med elever, sparring og supervision med det pædagogiske personale, vejledning til forældre samt undervisning til fagprofessionelle.
  • Desuden VISO-specialist med opgaver indenfor autisme, ADHD og skolevægring.
  • Jeg har tidligere arbejdet på Børne- og ungdomspsykiatrisk Center og i PPR. Jeg er oplært i det neuroaffektive forældretræningsprogram: Forældre på alle strenge. Derudover har jeg været gruppeleder for legeforløb med grupper af børn baseret på en neuroaffektiv tilgang. Jeg har mange års erfaring på småbørnsområdet. Endvidere har jeg i PPR arbejdet med kompetenceudvikling af fagprofessionelle gennem oplæg, systematisk supervision og aktionslæringsforløb.
  • Jeg er optaget af, hvordan det primære netværk omkring et barn med en neuropsykologisk lidelse kan hjælpe barnet til at få en meningsfuld og tryg hverdag, hvor barnets unikke personlighed anerkendes, og hvor barnet får mulighed for at udvikle sig optimalt fagligt, socialt og personligt med udgangspunkt i egne forudsætninger. Endvidere er jeg optaget af, hvordan netværket omkring et barn opnår en fælles og fordrende forståelse for det unikke barn. Herunder er jeg ligeledes meget optaget af, hvordan barnets stemme og oplevelsesverden kan blive hørt.


  Kontakt 
  Mobil: 51 29 22 62
  E-mail: marsty@aarhus.dk

  Sidst opdateret: 20. december 2023